MEDEX ANSIGTSBEHANDLINGER

Skræddersyet ansigtsbehandling med Medex


Denne behandling kan bookes af alle som grundbehandling.
Hos Style Lounge er det vigtigste for os at du er tilfreds! Derfor er det en selvfølge for os at du skal kunne se resultater i din hudpleje. Uanset om du kommer til os med akne, hyperpigmentering, sart og sensitiv hud, moden/ældet hud eller noget helt andet, så har vi specielle behandler-produkter der gør at vi kan skræddersy en behandling perfekt til dig og din huds behov for at opnå de bedste resultater.

Til alle ansigtsbehandlinger bliver der benyttet de lækre resultat orienterende produkter fra Medex. Ansigtsbehandlingen kan naturligvis udføres på både mænd og kvinder.

Der indgår hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, maske og creme & serum. Efterfølgende er der vejledning i hjemmepleje mm.


En god dybderens giver flotte resultater

Under udrensningen bliver hver en pore renset, så din hud med brug af den rigtige creme,får en fin glat udstråling, og bliver mere ensartet i farve og struktur.


Den grundige udrensning klargører din hud til at tage imod og optage de både de plejeprodukter og serummer, vi benytter i behandlingerne, men også de produkter du bruger i din daglige pleje derhjemme.

En grundig udrensning er fundamentet for at opnå en flot ensartet hud.
Og du vil naturligvis i din ansigtsbehandling blive forkælet med creme og masker, der passer til netop din hudtype.